top of page
130470423_701971427125400_18512642341979

Monkey е непрофитабилно интернет радио !

 Презентира претежно ЕКС ЈУ поп и рок музика, но тука се и неизоставните хитови од светската сцена како и светски ретро хитови кои како и виното колку се постари толку се подобри.

* Ние не создаваме музика но правиме таа музика да го најде вистинскиот пат до вашето срце и да ви ја разгали душата.

* Ние презентираме песни чии стихови ќе ве потсетат дека животот е убав и вреди да се живее и ужива во него.

*Ќе ве потсетат и на љубовта,на онаа вистинската или на неостварената,на изгубената или на заборавената...

Радио Манки е тука да ви подаде рака и да ве потсети:Живејте го животот ВРЕДИ ДА СЕ САКА !

 

120x120.gif
exyu-radio-stanice-logo.png
uzivoradio2.png
slusaj-radio-logo.png

Може да не слушате и на следните Радио платформи:

bottom of page